Huset

Vores sommerhus ligger i et resort: Paradise Palms, som er et 5 stjernet luksus resort med tilgang til utrolig mange faciliteter.

HUSET:
Er på ca. 175 m2 som er fordelt på 2 etager, så er man 4-8 personer som er af sted samtidig er der plads til alle.

I stue plan er der:


Entre, toilet og brusebad, soveværelse med dobbeltseng og eget fladskærms tv. Køkken/alrum, tv stue med sovesofa til 2 personer, stereoanlæg, dvd/Blue-ray og fladskærms tv samt udgang til pooldæk.

På første sal er der:


Forældre soveværelse med dobbeltseng og eget fladskærms tv med dvd, direkte adgang til badeværelse med karbad og seperat toilet.

Niche med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt.

Soveværelse med dobbeltseng og lille fladskærms tv.

Børneværelse/kontor med en seng til 1½ person lille fladskærms tv.

Badeværelse med seperat toilet og brusebad.

Selvfølgelig er der hårtørrer på alle badeværelserne, så der ingen grund til at medbringe. (vær forøvrigt obs på at man i USA har 115 volt i DK har vi 230 volt)

Alle værelser er udstyret med aircondition, fladskærmene er med kabel-TV med MASSER af gratis kanaler, samt alt i sengetøj og håndklæder.  (I skal ikke medbringe noget selv!)

Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine, stort komfur, brødrister, el-pisker, mikrobølgeovn, potter og pander, samt service og bestik til 12 personer.

Køkkenet er åbnet ud til fællesrummet med spiseplads, sofa, sofabord og stort fladskærms TV med DVD/Blue-ray afspiller og stereoanlæg.

Fra køkkenet/spisestuen er der udgang til det solvendte pool dæk, med overdækning, der sikrer mod insekter.

I hele huset er der gratis trådløst internet (medbring dog selv PC)

scheme